Μπακογιάννης: «Ανακουφίστηκα που δεν θα πάρει άδεια ο Κουφοντίνας» – ΒΙΝΤΕΟ

To δώρο του Κώστα Μπακογιάννη στον γιο του

«Δεν θα ξανακάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Θέση για το θέμα της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα πήρε ο Κώστας Μπακογιάννης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Ο δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε την ανακούφισή του που το αίτημα του μέλους της 17Ν για χορήγηση άδειας, απορρίφθηκε.

«Το αντιμετώπισα με μία ανακούφιση ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσω στα παιδιά μου γιατί ο Κουφοντίνας θα ξανακάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, θα περιηγηθεί στα σημεία που δολοφονούσε ανθρώπους καμαρωτός – καμαρωτός , λεβέντης, χαμογελώντας. Νομίζω ότι όλοι μας, όχι μόνο εγώ, αισθανόμαστε λίγο καλύτερα, λίγο πιο ασφαλείς», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Δεν θέλω να ξαναπάω σε καμία κηδεία, σε καμία κηδεία δολοφονημένου, εσείς δεν θέλετε να ξανακαλύψετε καμία κηδεία δολοφονημένου. Να συμφωνήσουμε κάποια στιγμή ότι αυτό είναι ένα κακό παρελθόν, το οποίο το αφήνουμε όλοι πίσω μας και κοιτάμε μπροστά, έχοντας αντλήσει κάποια μαθήματα. Η ιστορία της 17Ν δεν προέκυψε στο κενό, προέκυψε επειδή κάποιοι επέτρεψαν στους εαυτούς τους να παραδοθούν στην τοξικότητα του διχασμού, επέτρεψαν να παραδοθούν σε μία λογική εμείς ή κανείς, επιτρέψαμε στους εαυτούς μας να κυριαρχήσουν τα χειρότερά μας ένστικτα», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.