Επιστροφή στον… σκοταδισμό, «μαύρο» στη γιόγκα!

Επιστροφή στον… σκοταδισμό, «μαύρο» στη γιόγκα!

Κι όμως, έγινε εκδήλωση για τις… επικίνδυνες μόδες.

Ωρες ώρες είναι να αναρωτιέσαι, γιατί να αναπνέουμε τον ίδιο αέρα με μερικές, επικίνδυνες για την κοινωνία, προσωπικότητες και, συχνά, λάτρεις του σκοταδισμού.

Τις προάλλες, η αίθουσα συνεδριάσεων στο Αργος γέμισε με αφορμή εκδήλωση της Μητρόπολης Αργολίδας, με θέμα (χωρίς πλάκα): «Επικίνδυνες μόδες: Γιόγκα, διαλογισμός, πιλάτες, εναλλακτικές πρακτικές».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γονέων «για την προστασία του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού, της Οικογένειας και του Ατόμου». Ο Μητροπολίτης Αργολίδος, Νεκτάριος, παρά την έκταση που πήρε το θέμα, έκανε κανονικά και με τον νόμο την εκδήλωση επειδή «πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος,  γιατί δεν ξέρει και πηγαίνει σε όλα αυτά τα πράγματα χωρίς να ξέρει τι κρύβεται πίσω από αυτές τις πρακτικές».Επιστροφή στον… σκοταδισμό, «μαύρο» στη γιόγκα!

Επικίνδυνες πρακτικές το πιλάτες και η γιόγκα; Το εξήγησε, ο σεβάσμιος: «Η γιόγκα δεν είναι τόσο αθώα, είναι μια τελετουργική πράξη, γιόγκα σημαίνει ζεύξη. Δεν είναι γυμναστική, όπως μας την παρουσιάζουν. Η γιόγκα δεν είναι διδασκαλία για την ζωή, αλλά διδασκαλία για τον θάνατο».

Εχετε απορίες; Κι εμείς…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.