Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου άλλαξε: Η νέα ζωή του μοντέλου μετά τη φυλακή

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου άλλαξε: Η νέα ζωή του μοντέλου μετά τη φυλακή

Έμεινε στη φυλακή 17 ολόκληρους μήνες.

17 μήνες πέρασε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου στις γυναικείες φυλακές Lai King του Χονγκ Κονγκ.

Τα βάσανά της έλαβαν τέλος τον περασμένο Μάρτιο, με την ίδια να επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Μυτιλήνη.

Όπως αναφέρει η RealNews, σήμερα η 21χρονη πια Ειρήνη Μελισσαροπούλου βρίσκεται πίσω από το μπαρ ενός κλαμπ στη Μυτιλήνη και φτιάχνει κοκτέιλ και άλλα ποτά στους πελάτες.

Η Ειρήνη Μελισσαρόπούλου πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στη Μυτιλήνη απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο. Όμως οι διακοπές κάποια στιγμή τελείωσαν και έπρεπε να δει τι θα κάνει στη ζωή της, χωρίς να επιβαρύνει οικονομικά την οικογένειά της – τον αστυνομικό πατέρα της και τη νοσοκόμα μητέρα της. Προσπάθησε να βρει δουλειά σε κάποια καφετέρια ή σε μπαρ στην πόλη της Λέσβου, όπου βρίσκεται το πατρικό της, χωρίς όμως επιτυχία.

Ίσως να μην υπήρχαν δουλειές, ίσως κάποιοι καταστηματάρχες να φοβήθηκαν τον ντόρο που είχε προκαλέσει η ιστορία της. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως σερβιτόρα σε καφέ, ως πωλήτρια ρούχων αλλά και σε βενζινάδικο. Ωστόσο ένα κλαμπ στην Καλλονή αναζητούσε μπαργούμαν και η Ειρήνη δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη αν και χρειάστηκε να μετακομίσει 40 χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά της.

Έτσι τις τελευταίες δύο εβδομάδες η 21χρονη εργάζεται στο εν λόγω κλαμπ. Πρόσχαρη και χαμογελαστή δεν θυμίζει σε τίποτα τη νεαρή κοπέλα που βρισκόταν σε απόγνωση μέχρι πριν από μερικούς μήνες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.