
Οι «χρυσές εποχές» της κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Τα μπόνους εκατομμυρίων ήταν μία από τις βασικές αιτίες που οδήγησαν στο «ναυάγιο» της Thomas Cook, όπως γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών».
Κάτι παρεμφερές έγινε στην Ελλάδα με πρωταγωνιστές ηγετικά στελέχη τραπεζών. Ο διορισμός από την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου, διευθύνοντος συμβούλου και προέδρου στην Εθνική Τράπεζα, με μισθούς 20.000 ευρώ έκαστος και αμοιβές σε συμμετοχές σε θυγατρικές και επιτροπές, πιστωτικές κάρτες με αυξημένο όριο, σημαντικά ποσά για εκτός έδρας κ.α.
Αποδοχές υπερτριπλάσιες του πρωθυπουργού, χωρίς περικοπές των παχυλών μισθών τριών αναπληρωτών διευθυνόντων συμβούλων, 15 γενικών διευθυντών, βοηθών γενικών, ειδικών συνεργατών και συμβούλων. Ωστόσο, τα υπερβολικά μπόνους βαρύνουν την προηγούμενη διοίκηση.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Ο υπουργός – κλειδί στο αποτέλεσμα των εκλογών: Η ήρεμη δύναμη που δεσμεύεται τη νίκη στη ΝΔ
- H Dream Team του Σαμαρά: Με αυτούς θα χτυπήσει τα θεμέλια της ΝΔ
- Πάει για το all in ο Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δίνει 13η σύνταξη αλλά με τον δικό του τρόπο