
Τι ποινή του επιβλήθηκε...
Καταδικαστική ήταν η απόφαση που εξέδωσε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας (δεύτερος βαθμός) για τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα.
Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών και ενός μήνα, κρίνοντας τον ένοχο για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της οπλοχρησίας.
Καθοριστική (για να πέσει στα μαλακά) ήταν η κατάθεση της Γωγώς Φαρμάκη η οποία ουσιαστικά αθώωσε τον Αλέξανδρο Αγγλούπα:
«Δε θεωρώ ότι με πυροβόλησε για να μου κάνει κακό. Είμαι σίγουρη μετά από 10 χρόνια. Ήρθε από πάνω μου για να πάρει το σκυλί. Δεν τον είδα ποτέ να βγάζει το όπλο. Δεν ξέρω να σας πω πως έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Απούσα από το δικαστήριο, ήταν η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης η αδελφή του θύματος, Όλγα Φαρμάκη και σύντροφος, τότε, του Αλέξανδρου Αγγλούπα.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Ο Ερντογάν «καταδιώκει» τα ελληνικά μαχητικά – Πώς η συμφωνία με τους Βρετανούς για τα Eurofighter αλλάζει τις ισορροπίες
- Βόμβες από πρώην υπουργό του Τσίπρα: «Προσφέρει υπηρεσίες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη» – «Γελοιότητες απείρου κάλλους»
- Η Ντόρα Μπακογιάννη εκθέτει τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Η πρόταση-σοκ για άτυπο συμβούλιο πρωθυπουργών που πέρασε στα ψιλά