«Να καταργηθεί η αργία της 17ης Νοεμβρίου»

«Να καταργηθεί η αργία της 17ης Νοεμβρίου»

Μια άποψη που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις...

Μια συνέντευξη που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις έδωσε στο Liberal η Σώτη Τριανταφύλλου η οποία χαρακτήρισε «Περιττή» την αργία της 17ης Νοεμβρίου.

Μιλώντας για την εγκληματικότητα των Εξαρχείων και το πως μπορεί να καταπολεμηθεί τόνισε ότι «ίσως βοηθήσει η κατάργηση της αργίας στις 17 Νοεμβρίου: η αργία είναι περιττή, η γνώση είναι απαραίτητη».

Αναλυτικά το κομμάτι με τις δηλώσεις της κ. Τριανταφύλλου: «Τα αναλφάβητα μπαχαλάκια δεν έχουν βεβαίως ιδέα τι είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο και, όπως όλοι ξέρουμε, στις επετείους του Πολυτεχνείου στη δεκαετία του 1990, μπούκαραν στη Σχολή Καλών Τεχνών και έκαψαν έργα τέχνης.

Απ’ όσο ξέρω, ουδείς τιμωρήθηκε. Ίσως βοηθήσει η κατάργηση της αργίας στις 17 Νοεμβρίου: η αργία είναι περιττή, η γνώση είναι απαραίτητη ― από επισκέψεις σε σχολεία συμπέρανα ότι πολλά παιδιά μπερδεύουν την 17η Νοεμβρίου 1973 με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η αποτυχία της πασοκικής παιδείας είχε και έχει βαθιά επίδραση στη ζωή των πόλεων· το ξέρω, δεν είναι ορατό αν δεν το σκεφτεί κανείς».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.