Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Λίγο πριν πεθάνει τους αποχαιρέτησε όλους

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Λίγο πριν πεθάνει τους αποχαιρέτησε όλους

Λες και ήξερε...

Το βράδυ της Κυριακής (8/9), ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας βρέθηκε μαζί με φίλους του σε ταβέρνα στο Πηγάδι Πτελεού, δίπλα στη θάλασσα και εκεί μετείχε σε συζήτηση για διάφορα θέματα.

Νωρίτερα, είχε περάσει για να δει όλους τους γνωστούς του στη περιοχή, λες και ήθελε να τους πει το τελευταίο αντίο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Μαχαιρίτσας ήταν ευδιάθετος και ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συντοπίτες του.

Παράλληλα, τους είπε πως μετά το Ηρώδειο θα ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη όπου επίσης μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου θα τραγουδούσαν στην 84η ΔΕΘ.

Το πρωινό της Πέμπτης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μία μέρα νωρίτερα πριν τη μεγάλη του συναυλία στον Βόλο, μίλησε ευδιάθετος σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Στην τελευταία του συνέντευξη, τα είπε όλα σε δύο φράσεις: «Η φλόγα κρατιέται ζωντανή, αν δεν κρατηθεί ζωντανή η φλόγα τελειώσαμε όλοι! Ένα ψέμα ζούμε συ

Ο Παναγιώτης Δαρειώτης, πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Βόλου, είπε ότι «υπήρχε αναρρωτική από συνάδελφο, οπότε δεν υπήρχε πλήρωμα να ξεκινήσει από τον Αλμυρό το ασθενοφόρο. Όταν πήραμε την κλήση 4:27, έφτασε περίπου 40 λεπτά αργότερα.

Ο γιατρός διαπίστωσε ότι ο θάνατος είχε επέλθει αρκετές ώρες πριν. Στις 5:25 παρέλαβαν το περιστατικό και στις 6:18 αφίχθη στην ανάνηψη και πλέον τα υπόλοιπα είναι γνωστά».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.