Σε βαθιά οδύνη ο Φώτης Σεργουλόπουλος: Πέθανε η 27χρονη ανιψιά του

Σε βαθιά οδύνη ο Φώτης Σεργουλόπουλος: Πέθανε η 27χρονη ανιψιά του

Το κορίτσι πάλεψε με τη λευχαιμία αλά δεν τα κατάφερε.

Την απόλυτη θλίψη βιώνει τις τελευταίες ώρες η οικογένεια του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Η 27χρονη ανιψιά του παρουσιαστή, Αντιγόνη, έφυγε από τη ζωή νικημένη από τη λευχαιμία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» και τον Θάνο Μακρογαμβράκη, η Αντιγόνη ήταν κόρη του μεγαλύτερου αδερφού του παρουσιαστή, Αλέξανδρου, ο οποίος είναι γνωστός και ως «βασιλιάς των διαμαντιών».

Το κορίτσι κηδεύτηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης το μεσημέρι της Πέμπτης στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της Έμυ και η μικρότερη αδερφή της Μαρία, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το άδικο χτύπημα της μοίρας. Εκεί ήταν και η γιαγιά του κοριτσιού και μητέρα των αδερφών Σεργουλόπουλου, Μαρία, αλλά και η αδερφή της, η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Γιουλάκη.

Η Αντιγόνη σπούδαζε στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου και στο παρελθόν βρισκόταν στο πλευρό του θείου της στο «Φ&Μ Live», ως εκπαιδευόμενη δημοσιογράφος.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο ελληνικό πανεπιστήμιο, πριν από περίπου τριάμισι χρόνια, η Αντιγόνη αποφάσισε να φύγει στην Ολλανδία για μεταπτυχιακές σπουδές.

Σε βαθιά οδύνη ο Φώτης Σεργουλόπουλος: Πέθανε η 27χρονη ανιψιά του

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όταν έφυγε για Ολλανδία, άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έπειτα από ιατρικές εξετάσεις διαγνώστηκε με λευχαιμία σε προχωρημένο στάδιο. Η ίδια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση και, παρότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, κάποιες σοβαρές επιπλοκές κατέστρεψαν σταδιακά όλα τα ζωτικά της όργανα.

Το 2016, το Αττικό Νοσοκομείο είχε εκδώσει ανακοίνωση για την Αντιγόνη ζητώντας αιμοπετάλια. Η μεταμόσχευση έγινε, αλλά, δυστυχώς, η νεαρή δεν τα κατάφερε και το λαμπερό της βλέμμα έσβησε για πάντα, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

Σε βαθιά οδύνη ο Φώτης Σεργουλόπουλος: Πέθανε η 27χρονη ανιψιά του

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.