Η πιο δύσκολη μέρα για τον Πέτρο Κωστόπουλο

Τα οικονομικά προβλήματα δεν λένε να τον αφήσουν
Κωστόπουλος: «Έχω πάει πέντε φορές σε ψυχολόγο και μου έδωσε φάρμακα για την κατάθλιψη»

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Κωστόπουλος μετά την κατάρρευση της ΙΜΑΚΟ είναι γνωστά. Άλλωστε και ο ίδιος δεν έχει προσπαθήσει ποτέ να τα κρύψει.

Ήταν γνωστό λοιπόν ότι ο εφετινός Σεπτέμβρης θα ήταν δύσκολος για τον Κωστόπουλο καθώς θα δει να χάνονται και τα δυο τελευταία περιουσιακά του στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα σήμερα βγαίνουν σε πλειστηριασμό δύο κτήµατά του στη Μύκονο.

Ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής αναµένεται να χάσει ένα αγροτεµάχιο έκτασης 6.125 τ.µ. που βρίσκεται στη θέση Χουλάκια-Ανερούσκα (ή Αναρούσικα) στην κοσµοπολίτικη Μύκονο, µε το ακίνητο να βγαίνει σε πλειστηριασµό µε τιµή πρώτης προσφοράς στα 46.795 ευρώ.

Το δεύτερο αγροτεµάχιο βρίσκεται στην ίδια περιοχή και είναι έκτασης 6.017 τ.µ., ενώ η τιµή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 45.970 ευρώ.

Τα δύο αποκτήµατα του άλλοτε κραταιού επιχειρηµατία είναι άρτια και οικοδοµήσιµα, αλλά κατασχέθηκαν για οφειλές 50.000 ευρώ στην τράπεζα Eurobank.

Υπενθυµίζεται ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είδε το προηγούµενο διάστηµα την πολυτελή βίλα της οικογένειας στη Φιλοθέη να αλλάζει χέρια και να καταλήγει στον πρώην αντιπρόεδρο της Jumbo, Ευάγγελο Παπαευαγγέλου, ενώ πλέον δεν του ανήκει ούτε το εξοχικό της Μυκόνου.

Το σπίτι που έχτισε στα µέσα της δεκαετίας του ’90, όταν µεσουρανούσε επιχειρηµατικά, ήταν υποθηκευµένο σε τράπεζα, µε αποτέλεσµα η διάσηµη βίλα των 1.500 τ.µ. να πωληθεί τελικά στους πολυεκατοµµυριούχους κοµµωτές Αλαν Πίτερς Ρέτζιναλντ και Τζον Τσαρλς Γουόρθινγκτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ