Το Plan b του Μιχαλολιάκου: Τα 8 εκατομμύρια με τα οποία θέλει να ξαναστήσει τη Χρυσή Αυγή

Το Plan b του Μιχαλολιάκου: Τα 8 εκατομμύρια με τα οποία θέλει να ξαναστήσει τη Χρυσή Αυγή

Οι τελευταίοι σπασμοί του μορφώματος...

Το instanews σας ενημέρωσε εγκαίρως για τις αποχωρήσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής και την εικόνα διάλυσης του μορφώματος αφού έπεσε και το τελευταίο οχυρό του.

Ποια είναι τα σχέδια του αρχηγού της Χρυσής Αυγής όμως και το Plan b που ετοιμάζει;  Το ρεπορτάζ της εφημερίδας των συντακτών είναι άκρως αποκαλυπτικό:

«Η κίνηση του Μιχαλολιάκου να αποκλείσει τους τρεις ευρωβουλευτές από τις λίστες του και να ποντάρει στους δικούς του, Λαγό και Κωνσταντίνου, ήταν σημάδι ότι είχε από τον Απρίλιο καταλάβει το πρόβλημα.

Και μπορεί μετά τις βουλευτικές εκλογές ο Λαγός να αποσκίρτησε με τη δική του ομάδα των σκληρών, αλλά οι πραγματικοί λόγοι και η ειλικρίνεια αυτής της κίνησης μένει να αποδειχτούν.

Κεντρικός στόχος του Αρχηγού παραμένει η προσωπική του πολιτική επιβίωση, η οποία βέβαια προϋποθέτει την απαλλαγή του από τις βαριές κατηγορίες για τις οποίες θα κληθεί σε λίγες βδομάδες να απολογηθεί.

Ο μόνος τρόπος που έχει σκεφτεί ότι μπορεί κάτι τέτοιο να επιτευχθεί είναι να πάρουν επάνω τους όλη την ευθύνη τα απλά μέλη των Ταγμάτων Εφόδου, οι φυσικοί αυτουργοί των εγκληματικών πράξεων, οι πυρηνάρχες και οι περιφερειάρχες. Σε αυτούς βέβαια περιλαμβάνονται ο Λαγός και η ομάδα του.

Ο Μιχαλολιάκος έχει μόνο ένα επιχείρημα για να τους πείσει να θυσιαστούν για χάρη του, όπως έκαναν σε παλαιότερες εποχές άλλοι συναγωνιστές (Περίανδρος, Κουσουμβρής, κ.ά.). Αν απαλλαγεί, θα διεκδικήσει το τεράστιο ποσό της κρατικής χρηματοδότησης που δεν έχει καταβληθεί στη Χρυσή Αυγή από τον Οκτώβριο του 2013.

Ειρωνεία της τύχης. Τη στιγμή που η ναζιστική οργάνωση αντιμετωπίζει πλήρη οικονομική χρεοκοπία, με κλείσιμο γραφείων, διάλυση διαδικτυακών προσβάσεων και αλληλοκαρφώματα στελεχών, ο Αρχηγός της προσβλέπει σε ένα ποσό που υπερβαίνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Με αυτά τα λεφτά ονειρεύεται να ξαναστήσει την οργάνωση και να δελεάσει τους αφελείς που θα θυσιαστούν και πάλι για τον φίρερ τους» καταλήγει το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.