Η γυναίκα του ήρωα ψαρά για την αρρώστια του που νίκησε στο Μάτι

Η γυναίκα του ήρωα ψαρά για την αρρώστια του που νίκησε στο Μάτι

Έσωσε περισσότερους από 70 ανθρώπους κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν ο άνθρωπος που με το καΐκι του κατάφερε να σώσει από τη θάλασσα δεκάδες ζωές στο Μάτι.

Αυτό που πολλοί δεν γνώριζαν ήταν πως ο ίδιος υπέφερε από καρκίνο όταν πήρε την απόφαση να βγει με την σύζυγό του και να μαζέψουν από τα νερά όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσαν.

Η Χρύσα Αρβανίτη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας πως το βράδυ της 23ης Ιουλίου ο καπετάν Κώστας ήταν πολύ άρρωστος. Αυτός, όμως, δεν τον εμπόδισε ν σηκωθεί και να τρέξει να προσφέρει βοήθεια στα εκατοντάδες θύματα που έτρεχαν να σωθούν.

«Ο Κώστας ήταν καπετάνιος. Σε όλη του τη ζωή. Στην οικογένειά του, στη δουλειά του. Έμπαινε μπροστά. Ήταν γεμάτη η ζωή μας, μια περιπέτεια. Σίγουρα είχε και άλλα πράγματα να ζήσει, αλλά και μέχρι εδώ ήταν εντάξει, δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ. Ήταν άρρωστος. Δεν είχε γίνει καλά.

Κατεβήκαμε, είδαμε τη φωτιά. Έτσι ξεκινήσαμε και είδαμε πράγματα που ούτε στην πιο τρελή μας φαντασία υπήρξαν, δηλαδή ανθρώπους στη θάλασσα, κραυγές, εκρήξεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο ζευγάρι που πήραμε, ήταν 17χρονα. Ο Δημήτρης και η Κυριακή. Δεν έχω δει σε μάτια ανθρώπων περισσότερη απελπισία και φόβο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.