Νάταλι Κρίστοφερ: Τι συνέβη στα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα της ζωής της

Νάταλι Κρίστοφερ: Τι συνέβη στα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα της ζωής της

Όλα πήγαν στραβά...

Μετά την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι του μοιραίου δυστυχήματος της Αγγλίδας αστροφυσικού.

Το κορίτσι έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφό της για να πάει για τρέξιμο. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η 34χρονη βρέθηκε σε δύσβατο σημείο, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, όπου πιθανότατα γλίστρησε ή παραπάτησε.

Στην αγωνιώδη προσπάθειά της να σωθεί, κρατήθηκε από έναν βράχο, ο οποίος όμως αποκολλήθηκε και την παρέσυρε στο κενό, πέφτοντας σε χαράδρα 20 μέτρων. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος από την πτώση και από την πρόσκρουση με τον βράχο που έπεσε στο πόδι της.

Η αστροφυσικός ήταν διπλά άτυχη, καθώς ακόμα και αν αρχικά είχε καταφέρει να κρατηθεί και έψαχνε τρόπο να ζητήσει βοήθεια δεν θα μπορούσε καθώς στο σημείο δεν υπήρχε σήμα.

Τραγική φιγούρα ο σύντροφός της

Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο Κύπριος επί δέκα χρόνια σύντροφος της 34χρονης. Στο νησί έχουν σπεύσει άτομα από το φιλικό του περιβάλλον αλλά και ο αδερφός του, για να του συμπαρασταθούν και να τον κρατούν όσο γίνεται πιο ήρεμο.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, εθελοντής που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της δήλωσε πως ο 38χρονος Κυριάκος αρνούνταν να πιστέψει πως το πτώμα που εντοπίστηκε ανήκε στην αγαπημένη τους και ζητούσε να το δει ουρλιάζοντας για να βεβαιωθεί. Τελικά, την αναγνώρισε από τα παπούτσια που φορούσε.

«Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της. Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ήθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή. Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρέμησε, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», φέρεται να είπε στη Daily Mail.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.