Η διπλή ατυχία της αστροφυσικού που την οδήγησε στο θάνατο

Η διπλή ατυχία της αστροφυσικού που την οδήγησε στο θάνατο

Τραγικό φινάλε για την αγνοούμενη Νάταλι Κρίστοφερ.

Τραγικός επίλογος γράφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης για την αστροφυσικό που αγνοούνταν από το πρωινό της περασμένης Δευτέρας.

Η 35χρονη εντοπίστηκε καταπλακωμένη από βράχους σε χαράδρα σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον 38χρονο σύντροφό της, με τον θάνατό της να οφείλεται σε διπλή ατυχία σύμφωνα με την Αστυνομία.

Από τη μία, αποκολλήθηκε ο βράχος και έπεσε στο κενό, και από την άλλη το σημείο είχε πολύ κακό σήμα κινητής τηλεφωνίας με αποτέλεσμα, όταν συνέβη το ατύχημα, να μην μπορεί να επικοινωνήσει αλλά ούτε και να βρουν το σήμα τους οι διασώστες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ειδικές ομάδες που χτένιζαν για ώρες την περιοχή πέρασαν τρεις φορές από το σημείο όμως δεν κατάφεραν να βρουν κάτι.

Τελικά, στις πέντε και δέκα χθες το απόγευμα, ένας εθελοντής πυροσβέστης βρήκε τυχαία το πτώμα της σε γκρεμό ύψους είκοσι μέτρων, καταπλακωμένο από βράχια. Την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη μεγάλη σύσκεψη των υπηρεσιών, οι οποίες αναλύοντας τα έξι στίγματα του κινητού της τηλεφώνου οριοθέτησαν το σημείο εξαφάνισης, για να εντείνουν τις έρευνες με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών που ήρθαν από την Αθήνα.

Το σημείο από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε, φωτογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε έτσι ώστε να μην υπάρξει αλλοίωση του χώρου και των στοιχείων. Ο ιατροδικαστής που θα διενεργήσει νεκροψία και νεκροτομή, θα εξετάσει εξονυχιστικά το πτώμα και θα αποφανθεί αν τελικά είναι ατύχημα ή ανθρωποκτονία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.