Tέλος με τον χειρότερο δυνατό τρόπο: Βρέθηκε νεκρή η 35χρονη αστροφυσικός στην Ικαρία

Tέλος με τον χειρότερο δυνατό τρόπο: Βρέθηκε νεκρή η 35χρονη αστροφυσικός στην Ικαρία

Δυστυχώς, τα νέα είναι πάρα πολύ άσχημα...

Εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης η 35χρονη αστροφυσικός που αγνοείτο από την περασμένη Δευτέρα στην Ικαρία, όταν και είχε βγει για τρέξιμο. Το σημείο που βρέθηκε η σορός της είναι εξαιρετικά δύσβατο, μόλις 1.5 χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο που διέμενε.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Open TV Μαρίνο Αλειφέρη, σε επικοινωνία που υπήρξε με διασώστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση του εντοπισμού της 35χρονης γυναίκας έχει εντοπιστεί μία σορός, και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να φτάσουν στο σημείο ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας και του Λιμενικού και θα προσπαθήσουν να ανασύρουν τη σορό προκειμένου να γίνει και η τυπική αναγνώρισή της από τον σύντροφό της.

Για τον εντοπισμό της στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση στο νησί του Βορείου Αιγαίου. Η 35χρονη αστροφυσικός Natalie Christopher μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της από την Κύπρο έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου και διέμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ανάσκελα και με κομμάτια από βράχους επάνω της γεγονός που ενισχύει το σενάριο που την ήθελε να είχε πάει για αναρρίχηση ή καταρρίχηση, ωστόσο ένας βράχος αποκολλήθηκε και την καταπλάκωσε, με συνέπεια να βρει, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ακαριαίο θάνατο.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.