Ελλάς το μεγαλείο σου: Τουρίστας πέθανε λόγω διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων

Ελλάς το μεγαλείο σου: Τουρίστας πέθανε λόγω διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων

Το περιστατικό έφεραν στο φως οι ντόπιοι.

Βρετανός τουρίστας ήρθε αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της Ελλάδας.

Ο ίδιος με την οικογένειά του απολάμβαναν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην περιοχή Άγιος Νικήτας της Λευκάδας, όταν για λόγο που δεν έχει γίνει γνωστός, εκείνος χρειάστηκε να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Δυστυχώς, το ασθενοφόρο δεν μπόρεσε να πάει να τον παραλάβει πριν να είναι αργά, λόγω διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων που έκλειναν τον δρόμο. Αποτέλεσμα, ο Βρετανός να πεθάνει αβοήθητος.

Το θέμα έγινε γνωστό μέσα από σελίδα του νησιού.

«Σήμερα 04/08/19 στον Άγιο Νικήτα χάθηκε ένας συνάνθρωπός μας που είχε ανάγκη για πρώτες βοήθειες. Είχε έρθει από την Αγγλία με την οικογένειά του για διακοπές στον ‘όμορφο’ Άγιο Νικήτα.Το ασθενοφόρο μαζί με την ομάδα του ΕΚΑΒ έμεινε εγκλωβισμένο στα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα σε δρόμο που απαγορεύεται η στάθμευση στο χωριό μας. Σαν απλοί πολίτες θέλουμε να καταλάβουμε ποιο είναι οι άνθρωποι και υπηρεσίες που θα πρέπει να ελέγχουν και να τιμωρούν τους παραβάτες. Ο καθένας κάνει ότι θέλει,παρκάρει όπου βρει και δεν τιμωρείται σχεδόν ποτέ. Αυτόν τον τουρισμό θέλουμε… Καλούμε τον Δήμο, την αστυνομία-τροχαία, την δημοτική αστυνομία να συνεργαστούν και να βρουν λύση σε ένα πρόβλημα που προσβάλει τον τόπο μας».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.