Κάτι (δεν) τρέχει με Φίλη και Ραγκούση

Καπνός χωρίς φωτιά…
Κάτι (δεν) τρέχει με Φίλη και Ραγκούση

Ένα δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» για πλημμελή άσκηση των αντιπολιτευτικών καθηκόντων του τομεάρχη Παιδείας, Νίκου Φίλη, και του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Ραγκούση, έβγαλε απ’ τα ρούχα τους, τους ανθρώπους του Σύριζα.

Κύκλοι της Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι η στάση και ο ρόλος της εν λόγω εφημερίδας είναι γνωστοί και ο Σύριζα δεν θα απαντούσε αν δεν το θεωρούσε χτύπημα κάτω από τη ζώνη, δεδομένης της κατάστασης της υγείας του Νίκου Φίλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος

«Αναφορικά με «κίτρινης» απόχρωσης δημοσίευμα στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», που κάνει λόγο για πλημμελή άσκηση των αντιπολιτευτικών καθηκόντων του τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, και του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Ραγκούση, ενημερώνουμε τους ευφάνταστους συντάκτες της σχετικής αθλιότητας ότι ο Νίκος Φίλης, πράγματι, απέχει από τα καθήκοντά του, αφού «χαλαρώνει» στο νοσοκομείο μετά τη σοβαρή εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Το μόνο ακριβές στο εν λόγω δημοσίευμα είναι ότι υπάρχει «γκρίνια» στους συντρόφους του της Κουμουνδούρου για την ατυχία που χτύπησε τον Νίκο Φίλη, μαζί με πολλή αγάπη και ανυπομονησία να τον δούμε να επιστρέφει σύντομα κοντά μας, δυνατός και υγιής.

Όσο για τον Γιάννη Ραγκούση, που καθημερινά δίνει μεγάλη κοινοβουλευτική μάχη, κάθε σχόλιο είναι περιττό…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ