
Η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο...
Μια δυσάρεστη είδηση για τον κόσμο της ναυτιλίας είδε πριν από λίγο το φως της δημοσιότητας. Εντελώς ξαφνικά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο εφοπλιστής Παναγής Στρίντζης, από τα ιδρυτικά μέλη της θρυλικής Strintzis Lines.
Η είδηση έγινε γνωστή από τον καλό του φίλο και επικοινωνιολόγο Παύλο Παπαδάτο. Έγραψε συγκεκριμένα στο Facebook:
«Έφυγε ένας πραγματικός άρχοντας της ναυτιλίας και συνιδρυτής της Strintzis Lines. Τίμησε την ελληνική ναυτιλία όσο ελάχιστοι. Γενναιόδωρος με τους εργαζομένους τους, μποέμης με τους φίλους του και καρδιοκατακτητής. Άρχοντας στην εμφάνιση αλλά γεμάτος και από ψυχική καλοσύνη. Ο Παναγής ήταν φίλος μου. Πραγματικός φίλος.. Καλό σου ταξίδι άρχοντα».
Τελευταίες Ειδήσεις
- Έκθεση-καταπέλτης του ΟΗΕ: Η Ρωσία διαπράττει εγκλήματα πολέμου – «Τα drone στοχεύσουν σκόπιμα αμάχους»
- Σεξιστική επίθεση, viral ψεύδη και δικαστική απόφαση: Ποινές σε 10 άτομα για την υπόθεση που δίχασε την κοινή γνώμη και πλήττει την Μπριζίτ Μακρόν
- Πληθωρισμός, απολύσεις και shutdown: Ο Τραμπ σε ιστορικό ναδίρ δημοτικότητας – «Δεν πάει άλλο» (vid)