Σε απόγνωση ο Νίκος Ξανθόπουλος

Σε απόγνωση ο Νίκος Ξανθόπουλος

Το μήνυμα του στο Facebook για το πρόβλημα που τον απασχολεί

Σε απόγνωση βρίσκεται ο Νίκος Ξανθόπουλος και δεν το κρύβει. Ο γνωστός ηθοποιός ξέπασε μέσω facebook για το πρόβλημα που τον απασχολεί. Τα τελευταία χρόνια ζει σε ένα κτήμα στην Παιανία και απολαμβάνει τη ζωή μέσα στη φύση με την οικογένειά του.

Δείτε τι έγραψε στο Facebook:

«Μία στις δύο μέρες μένουμε χωρίς ρεύμα. Τη νύχτα γκρεμίζουν τον υποσταθμό και κλέβουν το χαλκό που περιέχει. Μέσα σ’ ένα μήνα, δέκα φορές μείναμε χωρίς ρεύμα, καλοκαιριάτικα. Ζούμε μία κόλαση που δεν περιγράφεται.

Αυτή τη φορά είμαστε τρία εικοσιτετράωρα χωρίς ρεύμα. Παίρνουμε την αστυνομία, παίρνουμε τη ΔΕΗ όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Τι πρέπει να κάνουμε; Να πάρουμε τις καραμπίνες και να βγούμε νυχτιάτικα;».

Και συνέχισε με δεύτερο μήνυμα: «Η ταλαιπωρία μας με τη ΔΕΗ συνεχίζεται. Δεν έχει τελειωμό. Μετά από τρία εικοσιτετράωρα ήρθε το ρεύμα, αλλά μόνο για μία ημέρα, γιατί τη νύχτα οι κλέφτες ξαναγκρέμισαν τον υποσταθμό.

Μέσα σε σαράντα μέρες, τις δεκαπέντε είμαστε χωρίς ρεύμα, καλοκαιριάτικα. Ποιος μπορεί να μας βοηθήσει; Υπάρχει κράτος; Πού’ ντο;».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.