«Ήταν γεμάτα χασισοκαπνό τα γραφεία του Μαξίμου»

«Ήταν γεμάτα χασισοκαπνό τα γραφεία του Μαξίμου»

Απίστευτη καταγγελία από βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μία απίστευτη δήλωση ότι άνθρωποι κάπνιζαν χασίς στα γραφεία του Μαξίμου προέβη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φιλοξενήθηκε την Τρίτη (9/7) στην εκπομπή του Άρη Πρωτοσάλτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, όπου και εξέφρασε επίθεση με βαριές εκφράσεις εναντίον δημοσιεύματος της Liberation για το αποτέλεσμα των εκλογών, με αφορμή το δημοσίευμα που είχε τίτλο, «Δυναστεία Μητσοτάκη – Ο μικρός «Κούλης» στην εξουσία».

Ωστόσο στην συνέχεια των λεγομένων του έριξε βόμβα, καθώς έκανε λόγο πως μέσα στο Μαξίμου υπήρχαν άνθρωποι που κάπνιζαν χασίς. «Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχια του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι. Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά. Yπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους» ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτηση του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.