Μάχη ζωής για τον Ερρίκο Πετιλόν

Μάχη ζωής για τον Ερρίκο Πετιλόν

Η πιο μεγάλη μάχη με τους δαίμονές του

Αδιάκοπη μάχη με τους «δαίμονές» του, κλεισμένος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής δίνει εδώ και αρκετό καιρό ο Ερρίκος Πετιλόν.

Το 2014 αποκάλυψε δημόσια ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη, και για κάποια χρόνια απομονώθηκε στους Αγίους Θεοδώρους όπου έχει εξοχικό μέχρι που βρέθηκε στο Δαφνί συνεχίζοντας τον αγώνα του ενάντια στην ψυχική νόσο.

Το γνωστό μοντέλο που είχε πάρει μέρος και σε τηλεοπτικές σειρές πάσχει εδώ και αρκετά χρόνια από διπολική διαταραχή, ενώ είχε δώσει και μεγάλη μάχη για να σωθεί και από τη χρήση ναρκωτικών. Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει σχετικά:

«Ταλαιπωρούμαι αρκετά χρόνια από διπολική διαταραχή. Είναι κληρονομικό και μάλιστα οι γιατροί , μου είπαν ότι είχα χαρακτηριστικά αυτής της ψυχικής νόσου από μικρό παιδί και άργησα να το ανακαλύψω. Απέφευγα να συναντιέμαι με αγαπημένους ανθρώπους και έκανα πράγματα αυτοκαταστροφικά. Όταν τελείωσα τις ουσίες , έκανα πισωγυρίσματα ψάχνοντας μια ισορροπία στη ζωή μου. Μετά , όμως όταν πάθαινα κρίσεις διπολικής διαταραχής , το μυαλό μου πήγαινε αμέσως στις ουσίες. Ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή , παράλληλα με συνεδρίες. Μου αρέσει να βοηθάω κόσμο που πάσχει από αυτή την ψυχική νόσο και για αυτό το λόγο αποφάσισα να ακολουθήσω τη θεραπευτική συμβουλευτική».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.