
Απορρίφθηκε το αίτημα του μέλους της 17Ν για χορήγηση άδειας.
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου απέρριψε με βούλευμά του το αίτημα του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, για τη χορήγηση της 7ης κατά σειρά άδειας.
Οι δικαστές του Βόλου, λίγες ημέρες μετά την απορριπτική πρόταση της εισαγγελέως, Μαρίας- Σοφίας Βαΐτση, συντάχθηκαν με τη δική της εισήγηση που, παρά το γεγονός ότι ο νέος Ποινικός Κώδικας μετέτρεψε σε πλημμέλημα αντί κακούργημα, τη στάση που αποδόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα και ως εκ τούτου εξέλειπε το κώλυμα για τη χορήγηση της άδειας, είχε πει και πάλι “όχι” στο αίτημα του πολυισοβίτη μέλους της 17Ν.
Το εισαγγελικό σκεπτικό βασίζεται στο ό,τι ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια δεν έχει μεταμεληθεί, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει επέλθει ηθική βελτίωση.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Νέο κόμμα Σαμαρά: Ο λόγος που άλλαξε το όνομα λίγο πριν τις ανακοινώσεις
- Άλλαξε γνώμη για τον Τσίπρα: Σε ποια θέση βλέπει την «ΕΛ.Α.Σ.» πλέον ο γκουρού των δημοσκόπων
- Το πιο δυνατό χαρτί της Μαρίας Καρυστιανού: Το πρόσωπο – κλειδί στο νέο της κόμμα που ετοίμασε το οικονομικό πρόγραμμα