Φωτογραφίες από την επέμβαση των ανδρών της O.A.E.E στον Κορυδαλλό

Φωτογραφίες από την επέμβαση των ανδρών της O.A.E.E στον Κορυδαλλό

Άνδρες της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών έψαξαν ένα-ένα όλα τα κελιά στις πτέρυγες Β και Ε του Κορυδαλλου και βρήκαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο από φονικά όπλα

Αυτοσχέδια μαχαίρια («γιαταγάνια»), τζάμια με μονωτικές ταινίες, κοντάρια με λόγχες , γκλομπ και τάβλες με καρφιά είχαν στην κατοχή τους κρατούμενοι στις πτέρυγες Β και Ε του Κορυδαλλού που χθες συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Οι  φωτογραφίες, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, δείχνουν τις έρευνες των εξωτερικών φρουρών  που βρέθηκαν μπροστά σε ολόκληρο οπλοστάσιο με αυτοσχέδια φονικά όπλα.

Όπως δήλωσε ο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών, Γιώργος Κώστικας οι κρατούμενοι βρίσκουν κομμάτια από σίδερα και γυαλιά μέσα στην φυλακή, τα λειαίνουν και τα χρησιμοποιούν ως όπλα.

Φωτογραφίες από την επέμβαση των ανδρών της O.A.E.E στον Κορυδαλλό Φωτογραφίες από την επέμβαση των ανδρών της O.A.E.E στον Κορυδαλλό Φωτογραφίες από την επέμβαση των ανδρών της O.A.E.E στον Κορυδαλλό Φωτογραφίες από την επέμβαση των ανδρών της O.A.E.E στον Κορυδαλλό Φωτογραφίες από την επέμβαση των ανδρών της O.A.E.E στον Κορυδαλλό

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.