Αυτός είναι ο γνωστός Έλληνας ράπερ που συνελήφθη  

Αυτός είναι ο γνωστός Έλληνας ράπερ που συνελήφθη  

Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του...

Tο κατώφλι του ανακριτή πέρασε την Τρίτη γνωστός ράπερ, με χιλιάδες followers στα social media, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς «εξαργύρωνε» τη δημοφιλία του διακινώντας διάφορες ποσότητες ναρκωτικών, με «κέντρο διανομής» στούντιο ηχογράφησης που διατηρούσε στην περιοχή της Καλλιθέας και «πελάτες», στη συντριπτική τους πλειονότητα, μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

Ο 35χρονος με το χαρακτηριστικό προσωνύμιο που παρέπεμπε στη χρήση κάνναβης, είχε τεθεί εδώ και καιρό υπό διακριτική παρακολούθηση και αφού συγκεντρώθηκαν τα απαιτούμενα για τη σύλληψή του στοιχεία, οργανώθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή του το περασμένο Σάββατο στην Καλλιθέα.

Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο ίδιος δήλωσε αθώος και θύμα πλεκτάνης. Υποστήριξε μάλιστα ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο στούντιό του στην Καλλιθέα ήταν για δική του χρήση και για ακτιβιστική δράση.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι όλο αυτό είναι μια πλεκτάνη των ανταγωνιστών του και τα όπλα που βρέθηκαν ήταν αεροβόλα και ρέπλικες, ενώ δε δίστασε να στείλει μήνυμα στα νέα παιδιά να μη δοκιμάζουν ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.