Ο Θάνος Μικρούτσικος για την κατάσταση της υγείας του

Ο Θάνος Μικρούτσικος για την κατάσταση της υγείας του

Θλίψη μα και θαυμασμός...

Η μάχη του Θάνου Μικρούτσικου με τον καρκίνο είναι γνωστή. Ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης την είχε αποκαλύψει, επειδή δεν επιθυμούσε να κρυφτεί την ώρα της μάχης.

Γι’ αυτόν τον αγώνα ζωής μίλησε ξανά ο Θάνος όλων, προκαλώντας θλίψη για την κατάσταση της υγείας του αλλά και θαυμασμό για τον παλικαρίσιο τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει:

Μιλώντας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» τόνισε χαρακτηριστικά: «Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή ανεξάρτητα από το πώς με βλέπει ο κόσμος δυνατό και θα είμαι δυνατός μέχρι τέλους. Είναι μια δύσκολη αρρώστια.

Ο τρόπος που πρέπει ένας ασθενής να την αντιμετωπίζει είναι όχι στον φόβο, όχι στην κατάθλιψη. Είμαστε εδώ για να πολεμάμε σε αυτή τη ζωή την τελικά τόσο μικρή είμαστε σχοινοβάτες, το στοίχημα είναι να ξανασηκωθούμε όρθιοι και να ξαναπερπατήσουμε».

Αντιμετωπίζοντας με χιούμορ τον θάνατο αναφέρεται στα λόγια Γούντι Άλλεν που είπε ότι δεν φοβάται τον θάνατο. «Απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα ‘ρθει».

«Εγώ κι ο θάνατος είμαστε δύο πυγμάχοι σε ένα ρινγκ. Αυτός βέβαια είναι 3 μέτρα ψηλός κι εγώ το γνωστό 1 κι 70. Ξέρεις ότι στον 15ο γύρο θα σε ρίξουν κάτω. Ποιος είναι ο στόχος μου; Να τον κερδίζω σε κάθε γύρο στα σημεία», συμπλήρωσε ο Θάνος Μικρούτσικος

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.