
Xρησιμοποιώντας το παράδειγμα της ανατροπής που πέτυχε η Λίβερπουλ επί της Μπαρτσελόνα ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να δείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει την ανατροπή
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να έμεινε πίσω από την Νέα Δημοκρατία κατά 9,35 μονάδες ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται αισιόδοξος πως το κόμμα του μπορεί να κάνει την ανατροπή στις κάλπες της 7ης Ιουλίου. Προς επίρρωση της θέσης του μάλιστα χρησιμοποίησε ένα παράδειγμα αό το ποδόσφαιρο. Αυτό της ανατροπής που πέτυχε η Λίβερπουλ επί της Μπαρτσελόνα.
Το παράδειγμα δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δήλωσε υποστηρικτής της Λίβερπουλ δηλώνοντας όμως αντίθετος στην ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Γιώργος Μαζωνάκης: H προκλητική ατάκα της γιατρού όταν ενημερώθηκε πως κατηγορείται για ανθρωποκτονία
- «Είχα πάει κι εγώ στον συγκεκριμένο γιατρό»: O υπουργός που υπήρξε πελάτης στον ιατρείο της Καρνεάδου όπου πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης
- Νέο άδειασμα στην Καρυστιανού: Ο δήμαρχος που της… έκλεισε τη πόρτα