
Τα ξημερώματα...
Η μάστιγα των τροχαίων στην Ελλάδα δεν λέει να σταματήσει. Το νέο σοκαριστικό τροχαίο συνέβη αυτή τη φορά στην παραλιακή, τα ξημερώματα.
Ο ένας εκ των τραυματιών είναι ο γιος του εφοπλιστή, Νίκου Πατέρα, ενώ ο δεύτερος, είναι ο εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ και είναι πιο ελαφρά. Ο γιος του Νίκου Πατέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ethnos.gr το Mini Cooper στο οποίο επέβαιναν, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χτυπήσει στις μπάρες και να αναποδογυρίσει.
Ο 19χρονος οδηγός Διαμαντής Πατέρας φέρεται να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση. Μαζί του στο όχημα, επέβαινε ένας ακόμα συνομίληκός του, ο εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ και γιος της κόρης του Αλεξίας, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρύτερα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Η οριστική απόφαση του Ανδρουλάκη για τον Χάρη Δούκα φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ
- Νέο κόμμα Καρυστιανού: Έκπληξη με τον Αντώνη Ψαρόπουλο…
- Αυτοί είναι οι 37 του ΣΥΡΙΖΑ που αντιστέκονται στον Αλέξη Τσίπρα