Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Μαρίνο;

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Μαρίνο;

Θλίψη και απογοήτευση...

Ο παρουσιαστής που μεσουρανούσε τα 90’s, ο άνθρωπος που αγαπήθηκε όσο κανείς, ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά.

Το πρώτο χτύπημα για τους φίλους του ήρθε όταν το περιοδικό «Grande», έγραψε ότι ο Μαρίνος είναι πλέον τρόφιμος γνωστού Γηροκομείο της Γλυφάδας, όπου ζει ξεχασμένος, απομονωμένος και χωρίς να έχει την παραμικρή επαφή με το περιβάλλον

Όπως ανέφερε μάλιστα πρόσωπο κοντά στον σπουδαίο Έλληνα παρουσιαστή, δεν είναι σε θέση να θυμηθεί ούτε γνώριμα σε αυτόν πρόσωπα, πόσο μάλλον το οτιδήποτε για το μεγαλείο του παρελθόντος του.

Για τον Γολγοθά του Γιώργου Μαρίνου μίλησε και η Άννα Φόνσου στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, η οποία στάθηκε στο ρόλο ενός ανθρώπου-κλειδί, που απομάκρυνε τον Μαρίνο απ’ όλους και από όλα:

«Γίναμε πολύ φίλοι όταν αρρώστησε και για να μην αισθάνεται μόνος του στο σπίτι του, τον είχαμε στο σπίτι του ηθοποιού. Είχε έναν κύριο δίπλα του, ο οποίος αυτός έκανε τα πάντα και τον πήρε μετά αυτός και τον πήγε στο σπίτι του, κάπου στη Βάρκιζα.

Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή και μου είπε «Μην ξανασχοληθείτε με τον Γιώργο γιατί θα σου κόψω τα πόδια»! Εγώ το έκλεισα το τηλέφωνο γιατί στο κάτω κάτω υποχρέωση θα έπρεπε να είχε εδώ που τον είχαμε σαν βασιλιά.

Προσπάθησα να βρω τον Γιώργο -γιατί αυτά δεν είναι λόγια δικά του, είναι αυτουνού- του άλλαξε και το νούμερο και δεν τον άφηνε να μιλήσει σε κανέναν. Ήξερα ότι τον είχε σε ένα σπίτι στη Βούλα, μαζί με μία κυρία που τον περιποιόταν. Το πρόβλημα με την καρδιά του διορθώθηκε.

Πρόβλημα είχε με τη μοναξιά, την κατάθλιψη… Όταν ήταν εδώ, όχι απλώς δεν είχε άνοια, λογαριάζαμε να παίξουμε πάλι στο θέατρο μαζί. Αυτός ο κύριος ήθελε ίσως να τον απομακρύνει, να τον κάνει ό,τι θέλει, δεν ξέρω… Ο Γιώργος Μαρίνος είχε και μια περιουσία, δεν έμαθε ποτέ κανείς που είναι η περιουσία του, αν πουλήθηκε το σπίτι του δεν ξέρουμε. Έχουμε χάσει επαφή εδώ και έναν χρόνο».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.