Η υβριστική ανάρτηση του Αρκά που μετά από λίγο κατέβηκε (Pic)

Η υβριστική ανάρτηση του Αρκά που μετά από λίγο κατέβηκε (Pic)

Το αυτογκόλ των διαχειριστών της σελίδας...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αρκάς ανέβασε ένα σκίτσο το οποίο πολλοί θεώρησαν ότι φωτογράφιζε την περίπτωση του Ζακ Κωστόπουλου.

Η αποστροφή «Όταν μου έσπασαν το μαγαζί, με είπαν νοικοκυραίο, ακροδεξιό και φασίστα. Δεν μίλησα» θεωρήθηκε φωτογραφική για την περίπτωση του Ζακ και όπως αναμενόταν οι αντιδράσεις ήταν έντονες.

Η υβριστική ανάρτηση του Αρκά που μετά από λίγο κατέβηκε (Pic)

Με σχόλιο τους οι διαχειριστές της σελίδας διευκρίνισαν ότι ο Αρκάς δεν αναφερόταν στον Κωστόπουλο, αλλά στα σπασμένα μαγαζιά στα Εξάρχεια, όμως ελάχιστοι φάνηκαν να το(ν) πιστεύουν.

Ακολούθησε νέο αιχμηρό σκίτσο από τον Αρκά στο οποίο ένας άνδρας με στολή SS και σβάστικα στο μπράτσο λέει: «Αν κάποιος ενοχλεί, συκοφάντησέ τον, αν δεν πιάσει αυτό, διαστρέβλωσε αυτά που λέει, αν δεν πιάσει ούτε αυτό διάδωσε ότι είναι νεκρός κι αν δεν πιάσει ούτε αυτό φρόντισε να γίνει».

Ο πόλεμος Αρκά-σχολιαστών όμως δεν είχε τελειώσει. Ενώ οι αντιδράσεις συνεχίζονταν οι διαχειριστές της σελίδας ανέβασαν ένα νέο status με χαρακτηρισμούς για όσους απειλούσαν με report τη σελίδα:

«Τα γελοία τρολ απειλούν με report τη σελίδα μας παρερμηνεύοντας δολίως την ατάκα του σκίτσου. Αν ο Αρκάς ήθελε να γράψει αυτά που υπονοούν θα τα έγραφε ευθαρσώς χωρίς να τους φοβηθεί. Ας κάνουν όσα report θέλουν. Όση και να είναι η λύσσα τους να είναι σίγουροι ότι δεν μπορούν να φιμώσουν αυτή τη σελίδα».

Η ανάρτηση όμως μετά από λίγο εξαφανίστηκε καθώς ο Αρκάς ή οι διαχειριστές της σελίδας του, μάλλον κατάλαβαν το αυτογκόλ τους. Το οποίο δεν ήταν το πρώτο…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.