Τα… μάζεψε ο Μπογδάνος για ΕΡΤ και τανκς: «Απάντησα ηλιθιωδώς μέσα στη νύχτα»

Τα... μάζεψε ο Μπογδάνος για ΕΡΤ και τανκς: «Απάντησα ηλιθιωδώς μέσα στη νύχτα»

Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ απολογήθηκε για το περιβόητο διαδικτυακό σχόλιό του για τις ερπύστριες στο Ραδιομέγαρο.

Μια προσπάθεια να κλείσει το θέμα της (διαδικτυακής) συμπεριφοράς του, η οποία αρχικά είχε προκαλέσει και την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που τον είχε αποκλείσει από τα ψηφοδέλτιά της για να αλλάξει απόφαση αργότερα, έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών με τη ΝΔ πλέον.

Ο κ. Μπογδάνος εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο στούντιο του ΣΚΑΪ, το ίδιο στούντιο από το οποίο είχε εκδιωχθεί προ δύο ετών επειδή ως παρουσιαστής εκπομπής είχε ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε σχέσεις με τους τρομοκράτες που βρίσκονταν πίσω από την επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ δεν απολογήθηκε για αυτή του τη θέση, αλλά για το πολυσυζητημένο tweet του με το οποίο προ τεσσάρων μηνών φαινόταν να συζητά διαδικτυακά με έναν χρυσαυγίτη την εισβολή τεθωρακισμένων στην ΕΡΤ. «Το σχόλιο που έκανα… εγώ απάντησα εντελώς εσφαλμένα, ηλιθιωδώς θα έλεγα, στη μέση της νύχτας, σε ένα tweet ενός πολύ υπόπτου προφίλ. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι ήταν πραγματικό προφίλ, μπορεί να ήταν και βαλτός», είπε ο κ. Μπογδάνος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε: «Το να μου βάζουν στο στόμα ότι φρονώ πως πρέπει να μπουν τα τανκς στην ΕΡΤ δεν είναι μόνο ψευδές, αλλά είναι και αήθες. Το είδα χθες να συμβαίνει και από τον κ. Μπαλάφα, τον κ. Βαρεμένο, ο οποίος έλεγε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης παίρνει χάπια… Με τους κυρίους αυτούς αν το συνεχίσουν μόνο δικαστικά μπορώ να το πάω», προειδοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε: «Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που είπα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δω τανκς στην ΕΡΤ, ούτε πουθενά».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.