Αποφασίζει στο εθνικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ για τις εθνικές εκλογές ο Καμμένος

Αποφασίζει στο εθνικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ για τις εθνικές εκλογές ο Καμμένος

Η απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί, παρά την σημερινή (3/6) συνεδρίαση βουλευτών και εκτελεστικής γραμματείας του κόμματος.

Αν και οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα κατέβουν στις εκλογές, αυτό θα το κρίνει τελικά το εθνικό συμβούλιο του κόμματος, κάτι που αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Δευτέρας υπό τον Πάνο Καμμένο. Το εθνικό συμβούλιο αναμένεται να συγκληθεί στις 9 Ιουνίου, αλλά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η ημερομηνία αυτή να αλλάξει, σε περίπτωση που οι εκλογές δεν γίνουν στις 7 Ιουλίου.

Οσο για τη συνεδρίαση της Δευτέρας, εξετάστηκε ενδελεχώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και συζητήθηκαν διάφορες απόψεις για τη στάση των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος που επικαλείται το ΑΠΕ. Πάντως, θα συνεχιστεί η συγκρότηση των ψηφοδελτίων, ενώ στελέχη του κόμματος τόνιζαν «Πάνος Καμμένος και ΑΝΕΛ είναι ένα». Οι ίδιες πηγές σχολίαζαν ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές ανέδειξαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, καθώς μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων κινήθηκε εκτός του «δίπολου» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, και πρόσθεταν ότι οι ΑΝΕΛ απευθύνουν κάλεσμα πρωτίστως προς την κοινωνία και όχι προς τους πολιτικούς φορείς.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.