Βίντεο σοκ: Θεατρική σκηνή καταρρέει με εκατοντάδες παιδιά – Νεκρή μια 13χρονη

Βίντεο σοκ: Θεατρική σκηνή καταρρέει με εκατοντάδες παιδιά - Νεκρή μια 13χρονη

Τη στιγμή της κατάρρευσης μιας θεατρικής σκηνής με εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες, καταγράφει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το τραγικό ατύχημα, που προκάλεσε τον θάνατο μιας 13χρονης κοπέλας και τον τραυματισμό ακόμα 14 ατόμων, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην πόλη Τσανγκτσόου, κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν χορού στο θεατρό «Χρυσό Χρυσάνθεμο».

Το συγκλονιστικό κλιπ δείχνει ακριβώς τη σκηνή που ένα τεράστιο κομμάτι της σκηνής υποχωρεί, ρίχνοντας το κενό δεκάδες πιτσιρίκια!

Αμέσως, άτομα από το κοινό – κυρίως κηδεμόνες των παιδιών – έτρεξαν να βοηθήσουν. Σύμφωνα με την Daily Mail, η πυροσβεστική χρειάστηκε περίπου 20 λεπτά για να απεγκλωβίσει τα παιδιά, μερικά από τα οποία είχαν παγιδευτεί κάτω από βαριά κομμάτια ξύλου. Δύο από τους τραυματίες, που σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ είναι στην πλειοψηφία τους παιδιά, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Βίντεο σοκ: Θεατρική σκηνή καταρρέει με εκατοντάδες παιδιά - Νεκρή μια 13χρονη
QUIZY 4 δώρα, 4 νικητές: Σε αυτό το κουίζ των 10 απλών ερωτήσεων όσοι έχουν γνώσεις κερδίζουν! Εσύ;

Υπό κράτηση έχουν τεθεί τρεις εκ των διοργανωτών του event, αφού υπάρχουν υποψίες ότι η συγκέντρωση ατόμων στη σκηνή ήταν πολύ μεγαλύτερη από το επιτρεπτό όριο. Οι ίδιοι αναφέρουν πάντως ότι δεν ευθύνονται, και ότι η σκηνή κατέρρευσε λόγω της παλαιότητάς της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.