
Τσακώθηκε με δύο συμπατριώτες του.
Στην εντατική του Αττικού νοσοκομείου, νοσηλεύεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας 35χρονος από τη Μεγάλη Βρετανία, μετά από καβγά που είχε με συμπατριώτες του, αργά χθες το βράδυ, στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά, στην Ζάκυνθο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άτυχος άντρας διασκέδασε σε γνωστό μπαρ της περιοχής όπου ήταν θαμώνες και οι άλλοι δύο Βρετανοί. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας, οι δύο άντρες κινήθηκαν απειλητικά προς το θύμα, άρχισαν να το σπρώχνουν και μετά βγήκαν εκτός μαγαζιού.
Ο ένας εκ των δύο Βρετανών, έδωσε μια γροθιά στο θύμα, το οποίο κατά την πτώση χτύπησε στην πίσω πλευρά του κεφαλιού στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να πάθει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Στην συνέχεια οι δύο νεαροί έφυγαν από το χώρο αλλά περαστικός είχε καταγράψει με βίντεο το περιστατικό και το παρέδωσε στην Αστυνομία Ζακύνθου, όπου μετά από λίγη ώρα εντόπισε και συνέλαβε τους δύο άντρες.
Ο άτυχος 35χρονος, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και από εκεί με σκάφος της πολεμικής αεροπορίας έγινε αεροκομιδή. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι είναι πατέρας δύο παιδιών και βρισκόταν μαζί με την παρέα του στην Ζάκυνθο, καθώς την Κυριακή είχε προγραμματιστεί ο γάμος ενός φίλου του.
Σε βάρος των συμπατριωτών του σχηματίστηκε, από το αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου, δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νησιού, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Ο εφιάλτης του ναζιστικού μορφώματος επιστρέφει και καταστρώνει ήδη τα σχέδιά του
- Το «ψηφιακό στρατηγείο» της Καρυστιανού
- Ο μεγάλος – και δύσκολος – στόχος του Πιερρακάκη με το ΑΕΠ της χώρας

Τι είναι το Exodos; Εσύ!
Λίγο πριν μπει το ΣΚ, ακούμε Stolen Mic στο Αιγάλεω και πίνουμε μπίρες στην Τεχνόπολη
«Cleansed»: Μια ιστορία αγάπης, ακραίας βίας, υψηλού συμβολισμού και ευγενούς ποίησης

Kουίζ Γεωγραφίας «Βρες τη σημαία»: To ‘χεις να βρεις ποια σημαία ανήκει πού ή μπα;
Κουίζ «Διάσημα Λογότυπα» : Μπορείς το 10/10 στο κουίζ που οι περισσότεροι την πατάνε ενώ τα βλέπουν κάθε μέρα;
Κουίζ ”Animal Kingdom”: Μπορείς το 10/10 στο απόλυτο κουίζ για το ζωικό βασίλειο;
