Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 14χρονη που αυτοκτόνησε – Είχε αποπλανήσει κι άλλη ανήλικη ο 46χρονος

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 14χρονη που αυτοκτόνησε - Είχε αποπλανήσει κι άλλη ανήλικη ο 46χρονος

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως μετά από την αυτοκτονία της 14χρονης, η οποία έπεσε στις γραμμές του τρένου στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, σοκάροντας την κοινή γνώμη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την αποπλάνηση του κοριτσιού, την περίοδο 2017 – 2018 είχε σχέση και με άλλη 14χρονη.

Μάλιστα, μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του, βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ανατριχίλα είναι το γεγονός ότι ο 46χρονος είχε μια κόρη στην ίδια ηλικία με το κορίτσι που αυτοκτόνησε.

Ο ίδιος υποστήριξε στην αστυνομία ότι γνώρισε τη 14χρονη, καθώς εκείνη ψώνιζε τακτικά στο μίνι μάρκετ που διατηρούσε. Την προσέγγισε και τελικά σύναψε μαζί της ερωτική σχέση.

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, η 14χρονη δεν έκανε τίποτα παρά τη θέλησή της και δεν την πίεσε ποτέ να κάνει κάτι που δε θέλει.

Ο άνδρας κρατείται στη ΓΑΔΑ και η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί αν είχαν υπάρξει και άλλα θύματα αποπλάνησης.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατριός του 14χρονου κοριτσιού που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή της με τόσο τραγικό τρόπο.

Οι δύο γονείς υπέστησαν λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 14χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου. Λίγες μέρες πριν οι γονείς της είχαν ανακαλύψει ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν 46χρονο γείτονα και κατήγγειλαν το γεγονός στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση τους δε σταμάτησε. Μάλιστα, ο πατριός του κοριτσιού φέρεται να τους έπιασε να ερωτοτροπούν μέσα στο κατάστημα του 46χρονου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Οι γονείς απαγόρευσαν στη μαθήτρια να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί του και κατήγγειλαν στην αστυνομία τον 46χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και κατόπιν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η 14χρονη, ψυχολογικά φορτισμένη, πήγε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Αυτόπτες μάρτυρες που ήταν εκεί, είπαν ότι είδαν το κορίτσι να ασχολείται με το κινητό του τηλέφωνο και όταν άρχισε να πλησιάζει το τρένο, έπεσε στις γραμμές με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Μάλιστα στο σημείο, έφτασε κι ένας νεαρός, ο οποίος ρωτούσε τον κόσμο τι είχε συμβεί κι έλεγε ότι η 14χρονη του είχε στείλει μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει.

Το κορίτσι άφησε, επίσης, ένα σημείωμα το οποίο απευθύνεται στον 46χρονο και εξηγεί τους λόγους που της οδήγησαν στην τραγική αυτή απόφαση και αποκαλύπτει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

«Δημήτρη μου, ό,τι έγινε, έγινε πολύ βιαστικά. Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ δεν θα σταματήσω να κλαίω, θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες. Είσαι σημαντικός για μένα. Θέλουν να μας χωρίσουν….» ανέφερε μεταξύ άλλων η μικρή.

Σε βάρος του 43χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνάνς για τα εξής αδικήματα
-Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)
-κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα)
-πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα).

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.