Το σπαραχτικό σημείωμα που άφησε πίσω του ο 87χρονος αυτόχειρας στην Καλογρέζα – Ποιους κατονομάζει (ΦΩΤΟ)

Το σπαραχτικό σημείωμα που άφησε πίσω του ο 87χρονος αυτόχειρας στην Καλογρέζα - Ποιους κατονομάζει (ΦΩΤΟ)

Αντικείμενο έρευνας από τις αρχές είναι το σημείωμα που άφησε ο 87χρονος στην Καλογρέζα, λίγο πριν κρεμαστεί από το μπαλκόνι του σπιτιού του τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σε αυτό, όπως δημοσιεύεται από το protothema.gr, ο 87χρονος κατονομάζει τα πρόσωπα τα οποία του έκαναν δύσκολη τη ζωή και τα οποία αναμένεται να κληθούν για εξηγήσεις και να ερευνηθούν κατά πόσο μπορεί να φέρουν ποινικές ευθύνες.

Στο σημείωμα ο αυτόχειρας περιγράφει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του και πόσο πιο αβάσταχτη έγινε όταν κέρδισε – όπως ισχυρίζεται – σε τυχερό παιχνίδι 1.000.000 ευρώ το οποίο όπως γράφει του τα έκλεψαν.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί, δεν έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Εχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αληθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει ενώ στις επόμενες γραμμές καταλήγει «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Το σπαραχτικό σημείωμα που άφησε πίσω του ο 87χρονος αυτόχειρας στην Καλογρέζα - Ποιους κατονομάζει (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.