Χανιά: Σοκαριστική υπόθεση παιδικής κακοποίησης

Χανιά: Σοκαριστική υπόθεση παιδικής κακοποίησης

Το μαρτύριο που ζούσαν ένα κορίτσι και ένα αγόρι μέσα στο σπίτι τους...

Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google

Ένα σιωπηρό μαρτύριο βίωναν δύο παιδιά στο σπίτι τους στα Χανιά από τον πατριό αλλά και τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από το σχολείο, ο προϊστάμενος της Δευτεροββάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Στέλιος Ζερβάκης, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι, μαθήτρια Γυμνασίου, πήγε στο σχολείο του παρουσιάζοντας μια εικόνα τραγική. Το κορίτσι, σύμφωνα με το flashnews.gr, το είχαν χτυπήσει, έφερε μώλωπες ενώ του είχαν κόψει κοντά και τα μαλλιά.

Το παιδί απευθύνθηκε στην καθηγήτριά του ζητώντας βοήθεια και της εξιστόρησε τι συνέβαινε στο σπίτι, στο οποίο υφίστατο την κακοποίηση του πατριού και της μητέρας της.

Μάλιστα, το κορίτσι -μαζί με το αδερφάκι του- φαίνεται ότι ήταν κλειδωμένα στο σπίτι και δεν μπορούσαν να φύγουν, όμως το κορίτσι κατάφερε να το σκάσει και να πάει στην καθηγήτριά του.

Τελευταίες Ειδήσεις