
Αναλυτικά οι ώρες.
Διακοπή κυλοφορίας την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Μαΐου λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης βλάβης δικτύου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, στις 19-05-2019, κατά τις ώρες 18.00 έως 23.00 και στις 20-05-2019, κατά τις ώρες 19:00 έως 21:00, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:
– Οδός Καραγεώργη Σερβίας, από το ύψος της συμβολής της με την Πλατεία Συντάγματος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Βουλής.
– Οδός Βουλής, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μητροπόλεως και Καραγεώργη Σερβίας.
Κατά τις ανωτέρω εργασίες η κυκλοφορία των οχημάτων προς την Ομόνοια θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Μητροπόλεως.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Η οριστική απόφαση του Ανδρουλάκη για τον Χάρη Δούκα φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ
- Νέο κόμμα Καρυστιανού: Έκπληξη με τον Αντώνη Ψαρόπουλο…
- Αυτοί είναι οι 37 του ΣΥΡΙΖΑ που αντιστέκονται στον Αλέξη Τσίπρα