Σε σοκ ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην Πατησίων: «Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι χίλια συγγνώμη» – ΒΙΝΤΕΟ

Σε σοκ ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην Πατησίων: «Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι χίλια συγγνώμη» - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρισμένος είναι ο οδηγός του οχήματος που χτύπησε τις δύο γυναίκες το πρωί της περασμένης Πέμπτης στην Πατησίων.

Η μία από τις δύο γυναίκες άφησε το πρωί της Τρίτης την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλευόταν με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Ο οδηγός περιέγραψε τις πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα μιλώντας στο STAR: “Εκείνη τη στιγμή με κάλεσε η γυναίκα μου… Είδα δύο ανθρώπους πεσμένους κάτω. Νόμιζα ότι ήταν ήδη νεκροί. Ξέσπασα σε κλάματα και της είπα ότι ‘μόλις σκότωσα δύο ανθρώπους’”.

Ο ίδιος ενημερώθηκε για τον θάνατο της 60χρονης ενώ είχε πάει στην Τροχαία για συμπληρωματική κατάθεση.

“Εκεί με ενημέρωσαν ότι η γυναίκα απεβίωσε…Είμαι συντετριμμένος, είμαι και σε σοκ. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι χίλια συγγνώμη. Λυπάμαι για αυτό που της συνέβη” σημείωσε.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 09:15 το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Ο οδηγός δεν θυμάται τι συνέβη και έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στις δύο γυναίκες που εκείνη την ώρα στέκονταν στο φανάρι, εκσφενδονίζοντάς τες στην άσφαλτο: “Δεν θυμάμαι ειλικρινά. Έχω ένα κενό. Αποκοιμήθηκα, λιποθύμησα, δε γνωρίζω…αυτό, τίποτα άλλο. Ένας άνθρωπος πέθανε, αυτό με ενδιαφέρει. Μου έκαναν αλκοτέστ και βγήκα καθαρός”, δήλωσε.

Η τροχαία Αττικής έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία για τις συνθήκες του δυστυχήματος και έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.