
Συνεχίζεται η δίκη - Παρόντες οι γονείς του άτυχου παιδιού.
Συνεχίζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η δίκη των 9 ατόμων, πρώην σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση Γιακουμάκη.
Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, με τους γονείς και την οικογένεια του άτυχου φοιτητή να παρακολουθούν συντετριμμένοι την διαδικασία.
Ένας πρώην συγκάτοικος του άτυχου φοιτητή, ο οποίος εκλήθη να καταθέσει από το δικαστήριο είπε ότι όλα όσα καταλογίζονται σε βάρος του Βαγγέλη ήταν πλάκες, ότι η «ομάδα των Κρητικών» ήταν μία γροθιά, ότι δεν υπήρχαν προβλήματα και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι κάποιοι Κρητικοί φοιτητές είχαν κρεμάσει από το παράθυρο τον άτυχο 19χρονο.
Η διαδικασία συνεχίζεται.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Απελευθερώθηκαν 2.000 Παλαιστίνιοι, όχι όμως ο «Μαντέλα της Παλαιστίνης» – Ποιος είναι ο Μαρουάν Μπαργκούτι που τρέμουν οι Ισραηλινοί
- Πετρέλαιο θέρμανσης: Αρχίζει η διάθεσή του – Πόσο θα κοστίζει το λίτρο, τι να προσέξετε πριν αγοράσετε
- Φέτα όπως… χαβιάρι: Γιατί εκτοξεύεται έως και 100% προς τα πάνω η τιμή των γαλακτοκομικών στην Ελλάδα