Συγκινεί η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: «Δεν θα κλάψω το παιδί μου, θα γίνει καλά»

Συγκινεί η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: «Δεν θα κλάψω το παιδί μου, θα γίνει καλά»

Με απόλυτη πίστη ότι το παιδί της θα καταφέρει να κερδίσει τη μάχη του για τη ζωή εμφανίσθηκε η μητέρα της οκτάχρονης Αλεξίας, του παιδιού που τραυματίσθηκε από σφαίρα στις Θεσπιές Βοιωτίας.

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας», είπε στο Star, η μητέρα της Αλεξίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος που πυροβολούσε άσκοπα ανήμερα το Πάσχα με αποτέλεσμα μία σφαίρα να χτυπήσει στον κρόταφο το παιδί, εντοπίσθηκε, συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή. Ο ίδιος δηλώνει «ανθρώπινο ράκος», παρά το γεγονός ότι έσπευσε να κρύψει το όπλο φοβούμενος ότι θα εντοπιζόταν και δεν πήγε στην αστυνομία να παραδοθεί.

Ο 54χρονος ζει στο διπλανό χωριό, το Λεοντάρι, το οποίο χωρίζεται με μία χαράδρα από τις Θεσπιές όπου η 8χρονη έπαιζε αμέριμνη με τα αδελφάκια της στην αυλή του σπιτιού της. Οπως γράφει το Lamiareport, σε ευθεία η απόσταση είναι γύρω στα 400 μέτρα.

Οι αστυνομικοί, από τις έρευνες που έκαναν και τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, είχαν εστιάσει σε δυο τρία σπίτια στο χωριό Λεοντάρι. Σε ένα από αυτά τα σπίτια εντόπισαν μέσα σε μια γλάστρα τρεις ξεχασμένους κάλυκες, οι υπόλοιποι είχαν μαζευτεί, οι οποίοι ήταν από περίστροφο «Μάγκνουμ 357».

Έτσι λοιπόν οι αστυνομικοί έφτασαν στον 54χρονο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πρατηρίου από την Αθήνα και είχε έρθει σε φιλικό σπίτι στο Λεοντάρι για το Πάσχα. Ο 54χρονος συνελήφθη και φέρεται να παραδέχτηκε ότι την συγκεκριμένη ώρα πυροβολούσε στον αέρα πάνω στο γλέντι, χωρίς βέβαια να μπορεί να φανταστεί το κακό που θα έκανε.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας, το όπλο βρέθηκε και κατασχέθηκε σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού του, σε περιοχή της Αττικής, κρυμμένο κάτω από βάση δεξαμενής πετρελαίου. Πρόκειται για περίστροφο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε κατείχε παράνομα.

Οσον αφορά το κοριτσάκι, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ωστόσο κάθε μέρα που κρατιέται στη ζωή δημιουργεί ελπίδες ότι θα τα καταφέρει!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.