
Την χτυπούσαν όπου έβρισκαν.
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες της 84χρονης, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από ληστές που εισέβαλαν σπίτι της στο Παγκράτι.
Το περιστατικό που προκαλεί οργή σημειώθηκε όταν δύο άντρες μπήκαν στο σπίτι της συνταξιούχου δικαστικού, με σκοπί να αρπάξουν ότι βρουν.
Η ηλικιωμένη και ανυπεράσπιστη γυναίκα μαρτύρησε στα χέρια τους αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έμειναν εκεί πάνω από 3 ώρες και την ξυλοκόπησαν άγρια!
Και αυτό το περιστατικό, γίνεται λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία ενός 85χρονου στο σπίτι του στα Σεπόλια!
Στις φωτογραφίες φαίνεται η 84χρονη να είναι γεμάτη μελανιές και εκδορές, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο δεξιό κάτω ημιθωράκιο συντριπτικό κάταγμα στον δεξιό βραχίωνα.
Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες


«Την γρονθοκόπησαν σε πρόσωπο,χέρια και στα πλευρά»
Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Alpha γειτόνισσα της ηλικιωμένης, η γυναίκα πήγε να τους δώσει την τσάντα της όταν αυτοί της ζήτησαν χρήματα. Ωστόσο φαίνεται πως το περιεχόμενο δεν τους ικανοποίησε, και άρχισαν να την ξυλοκοπούν!
Τελευταίες Ειδήσεις
- Οι δύο λόγοι που ο Μητσοτάκης επιλέγει εκλογές την άνοιξη του 2027
- Παίζει με την υπομονή της Δούρου: Η Γεροβασίλη έχει πάρει καιρό τις αποφάσεις της
- Το παράδοξο με Σαλμά: Πολιτικά χωρισμένη στα δύο η οικογένεια