
Ανάσα για τους ενοικιαστές.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πληρωμή των δικαιούχων του επιδόματος στέγασης (ενοίκιο), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου 2019, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Το ποσό των 82.461.054,80 ευρώ θα καταβληθεί σε 177.638 δικαιούχους και αφορά συνολικά περισσότερα από 477.000 άτομα. Το επίδομα θα δοθεί αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου 2019 σε όλους όσοι έχουν στο όνομά τους ηλεκτρονικό μισθωτήριο συμβόλαιο από την ημερομηνία αυτή. Όλοι θα εισπράξουν τα μηνιαία επιδόματα που δικαιούνται με βάση τη σύνθεση του νοικοκυριού έως και τον Μάρτιο.
Υπενθυμίζεται ότι η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Ας τον μαζέψει κάποιος»: Επίθεση στον Τσίπρα από το άλλοτε δεξί του χέρι
- Πανηγυρίζουν στο Μέγαρο Μαξίμου: Η δημοσκόπηση που απογειώνει το ηθικό του Μητσοτάκη
- Πριν καν ανακοινωθεί το κόμμα Σαμαρά: Τα δύο πρόσωπα που κοντράρονται για μια έδρα στον Βόρειο Τομέα