Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

Αισιόδοξες οι προβλέψεις...

Την δική του εκτίμηση για τον καιρό του Πάσχα έκανε ο μετεωρολόγος του ANT1, Τάσος Αρνιακός.

Ο μετεωρολόγος μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον καιρό που θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα.

Όπως σημείωσε τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων θα συνεχιστεί η αστάθεια των προηγούμενων ημερών.

Ωστόσο, τη Μεγάλη Εβδομάδα ο καιρός πιθανότατα θα παρουσιάσει βελτίωση.

«Τη Μεγάλη Εβδομάδα φαίνεται ότι περιορίζεται αρκετά η αστάθεια και από τη Μεγάλη Δευτέρα αρχίζει η θερμοκρασία σιγά σιγά και ανεβαίνει. Περίπου ένα βαθμό κάθε ημέρα», σημείωσε.

Ο κ. Αρνιακός υπογράμμισε πως ακόμα δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά και τοπικά το πως θα εξελιχθεί ο καιρός, ωστόσο, ανέφερε πως πιθανότατα δεν θα εκδηλωθούν ακραία φαινόμενα.

«Απ’ ότι φαίνεται δεν θα έχουμε κάποιο έκτακτο ή ισχυρό φαινόμενο, δεν θα έχουμε κρύο και το Πάσχα θα εορταστεί φέτος όπως παραδοσιακά με λίγες μπόρες κυρίως στα βουνά», τόνισε.

Σε κάθε περίπτωση ξεκαθάρισε πως από το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων θα υπάρχει μια πιο σαφής εικόνα για την Κυριακή του Πάσχα.

Την ίδια εκτίμηση εξάλλου είχε κάνει και ο Σάκης Αρναούτογλου που όπως είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες ο καιρός δείχνει να ηρεμεί σταδιακά και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει κάποια άνοδο τις ημέρες του Πάσχα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.