Τι απαντούν στον Πάσσαρη οι συγγενείς των θυμάτων του – ΒΙΝΤΕΟ

Τι απαντούν στον Πάσσαρη οι συγγενείς των θυμάτων του - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλο έχει προκαλέσει η συνέντευξη του Κώστα Πάσσαρη, με τους συγγενείς των θυμάτων να απαντούν.

Λίγες ημέρες μετά την απόρριψη του αιτήματος για τη μεταφορά του στην Ελλάδα προκειμένου να δικαστεί για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών στη συμπλοκή του Γενικού Κρατικού το 2001, ο Κώστας Πάσσαρης μίλησε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ από τις ρουμανικές φυλακές για την οργή και τον φόβο που του όπλιζαν το χέρι, τα εγκλήματα που έχει αποδεχτεί και για τα οποία ζητά να δικαστεί και στην Ελλάδα.

«Δεν θα μπούμε ποτέ σε κανέναν διάλογο με τον δολοφόνο», απαντά στον Κώστα Πάσσαρη η οικογένεια του αρχιφύλακα Διονύση Αλεβιζόπουλου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του περιβόητου κακοποιού. Ζητούν από τον υπουργό Δικαιοσύνης την άμεση έκδοση του Κώστα Πάσσαρη στην Ελλάδα πριν παραγραφούν τα αδικήματά του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η οικογένεια του Διονύση Αλεβιζάτου τονίζει: «Ακούμε λόγια προσποίησης αδίστακτου κακοποιού. Δεν θα μπούμε ποτέ σε κανέναν διάλογο με το δολοφόνο. Τίποτα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω τον άνθρωπό μας. Όσα λέει τώρα ή κατά καιρούς δεν μας αφορούν. Πρέπει να έρθει να δικαστεί στην Ελλάδα και να τιμωρηθεί για τις πράξεις του. Και αυτό να γίνει άμεσα, χωρίς άλλη καθυστέρηση».

«Η οικογένεια έχει τα μάτια της στη Δικαιοσύνη και όχι στον Πάσσαρη. Την ενδιαφέρει να γίνει η δίκη χωρίς άλλη καθυστέρηση και να απονεμηθεί η δικαιοσύνη, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει η παραγραφή ή η απελευθέρωση του κακοποιού», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλεβιζόπουλου, Αλέξης Αναγνωστάκης.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.