
Για ένα ακόμη βράδυ, επεισόδια ξέσπασαν στα Εξάρχεια, καθώς κουκουλοφόροι ήρθαν σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ. Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.
Τα επεισόδια στα Εξάρχεια ξέσπασαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Ομάδα κουκουλοφόρων, για περίπου 45 λεπτά, εξαπέλυε επιθέσεις στη διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ, πέτρες και ξύλα. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου- λάμψης, ενώ διεκόπη η κυκλοφορία στην Πατησίων, στο ρεύμα προς τα Πατήσια, εξαιτίας των επεισοδίων.
Τα επεισόδια στα Εξάρχεια όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ομάδα έκανε επίθεση στο κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας, πετώντας πέτρες και ξύλα, με συνέπεια να προκαλέσουν μικρές φθορές.
Η ένταση στα Εξάρχεια συνεχίστηκε και στις 2 τα ξημερώματα 22χρονος Ιρανός επιτέθηκε σε αστυνομικό, στην οδό Τσαμαδού και τον τραυμάτισε ελαφρά. Ο 22χρονος συνελήφθη.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Αποκάλυψη-βόμβα: Ο «στρατηγός» Μακρόν στέλνει 2.000 στρατιώτες στο Κίεβο – Πώς απαντά η Ρωσία
- Ευρωπαϊκή Αποκάλυψη: Στοπ στην εκατόμβη νεκρών – Πώς οι νέοι κανόνες για τις άδειες οδήγησης αλλάζουν τα δεδομένα στην οδική ασφάλεια
- Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος: Ξανάσμιξαν Τραμπ και Μασκ – Τι κρύβεται πίσω από την αναθέρμανση των σχέσεών τους