
Σοβαρά επεισόδια μεταξύ των κρατουμένων.
Οι κρατούμενοι στις φυλακές Αυλώνα επιδίδονται σε πετροπόλεμο, ενώ έφτασαν στο σημείο να βράσουν λάδι και να το πετάξουν ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, κρατούμενοι απείλησαν τον διευθυντή του λυκείου των φυλακών, βάζοντάς του το μαχαίρι στον λαιμό. Οι διευθυντές του δημοτικού και του λυκείου των φυλακών κάνουν τις διαπραγματεύσεις.
Ολα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη, όταν σημειώθηκε ένταση μεταξύ Βορειοαφρικανών κρατουμένων- κυρίως Αλγερινών- και Αλβανών, ενώ πετούσαν πλακάκια, πέτρες και ό,τι άλλο «πολεμοφόδιο» διέθεταν. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Αυλώνα τους έκλεισαν στα κελιά τους για να τους ηρεμήσουν.
Την επόμενη ημέρα, οι Βορειοαφρικανοί μαχαίρωσαν έναν Αλβανό στο πόδι, σε παράρτημα του ΚΕΘΕΑ, καθώς το θύμα είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ σήμερα τα επεισόδια γενικεύτηκαν.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Η οριστική απόφαση του Ανδρουλάκη για τον Χάρη Δούκα φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ
- Νέο κόμμα Καρυστιανού: Έκπληξη με τον Αντώνη Ψαρόπουλο…
- Αυτοί είναι οι 37 του ΣΥΡΙΖΑ που αντιστέκονται στον Αλέξη Τσίπρα