Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» σε γραφεία εταιρείας στο Σύνταγμα!

Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» σε γραφεία εταιρείας στο Σύνταγμα!

Το εντυπωσιακό είναι, μάλιστα, ότι η διάρρηξη με τη λεία «μαμούθ» πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Μία ιδιαίτερη περίπτωση διάρρηξης με λεία «μαμούθ» βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς άγνωστοι κατάφεραν να παραβιάσουν γραφεία τεχνικής εταιρείας και να αρπάξουν ένα ποσό ανάμεσα στις 400.000 και 500.000 ευρώ. Το εντυπωσιακό είναι, μάλιστα, ότι η διάρρηξη με τη λεία «μαμούθ» πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στην καρδιά της πόλης, καθώς τα γραφεία της τεχνικής εταιρείας που βρέθηκαν στο στόχαστρο των διαρρηκτών είναι κοντά στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως σημειώνει ο ΑΝΤ1, οι υπεύθυνοι της εταιρείας αντιλήφθηκαν ότι το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας είχε παραβιαστεί στις 23 Μαρτίου και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη το ποσό που βρισκόταν μέσα στο χρηματοκιβώτιο ήταν ανάμεσα στις 400 και τις 500 χιλιάδες ευρώ!

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, προσπαθούν αν αντλήσουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς η πολυκατοικία όπου στεγάζονται τα γραφεία της τεχνικής εταιρείας, βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για την «ταυτότητα» των διαρρηκτών, εντούτοις οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.