Η εξομολόγηση της Αποστολίας Ζώη: Δεν είναι εύκολο, μου λείπει!

Άπειρα τα παραδείγματα των ανθρώπων που προσπάθησαν να το «κόψουν» και δεν τα κατάφεραν.

Δεν είναι εύκολο. Άπειρα τα παραδείγματα των ανθρώπων που προσπάθησαν να το «κόψουν» και δεν τα κατάφεραν. Άλλοι όντως το «πάλεψαν». Άλλοι «λύγισαν» αμέσως. Το κάπνισμα είναι κάκιστη συνήθεια και η Αποστολία Ζώη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε για τη μάχη που δίνει με το… τσιγάρο και αποκάλυψε πως είναι στο πλευρό όλων εκείνων που βρίσκονται στην ίδια θέση.

Υπογράμμισε, βέβαια, πως εδώ και πέντε μήνες δεν έχει καπνίσει! «5 μήνες χωρίς τσιγάρο… Δεν είναι εύκολο… Μου λείπει… Το παραδέχομαι. Κάθε μέρα παίζω με το μυαλό μου πως δεν το θέλω και κερδίζω μια μέρα τη φορά… Αλλά και να το ήξερες δεν θα το ξεκινούσες? Σε όσους εκεί έξω δίνουν την ίδια μάχη δηλώνω θαυμάστρια! #nosmoking», έγραψε η ίδια.

Φυσικά τα likes και τα σχόλια έπεσαν… βροχή μετά την ανάρτηση που έκανε η Αποστολία Ζώη, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να… απεμπλακούν από αυτήν τη συνήθεια, η οποία κάνει τεράστια κακό όχι μόνο στην υγεία, αλλά και στην τσέπη! Ελπίζουμε όσοι βρίσκονται στη διαδικασία να κόψουν το κάπνισμα να τα καταφέρουν…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.