
Οι ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας.
Την ημερομηνία που θα σταματήσουν τα μαθήματα στα σχολεία για το διδακτικό έτος 2018 – 2019 ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.
Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας, κλείσουν τέλη Μαΐου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση που υπεγράφη από τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, τα μαθήματα λήγουν:
α. Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.
β. Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Ανατροπή στον ανασχηματισμό: Η αλλαγή που δεν τόλμησε ο Μητσοτάκης
- Η έκπληξη της χρονιάς: Ποιο πρόσωπο της ΝΔ βάζει ο Ανδρουλάκης επικεφαλής στο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ
- Εάν δεν το πιάσει τελειώνει: Το ποσοστό της ΝΔ που κρίνει το μέλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη