
Το έδειραν συγκρατούμενοί του.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ροδίτη κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη σημειώθηκε στις φυλακές Γρεβενών, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.
Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο, ο Ροδίτης κατηγορούμενος ήρθε στα χέρια με συγκρατούμενους και επιτέθηκε φραστικά σε σωφρονιστικό υπάλληλο.
Αυτά τα δύο περιστατικά, μάλιστα, θα τον φέρουν αντιμέτωπο με πειθαρχικό συμβούλιο την επόμενη εβδομάδα. Ο διευθυντής των φυλακών, ο εισαγγελέας και ο κοινωνικός λειτουργός θα αποφασίσουν για την ποινή του με το Star να σημειώνει πως η συμπεριφορά του εντός των φυλακών χαρακτηρίζεται προκλητική.
Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Όποιος κουνηθεί τον διαγράφω»: Σκληραίνει ο Ανδρουλάκης πιστεύοντας στην ανατροπή
- Μεγάλωσε την Ελλάδα στα μάτια της Ευρώπης: Οι Γάλλοι αποθεώνουν κεντρικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Ανακοίνωσε τη στήριξή του: Από την Καρυστιανού στον Σαμαρά