Νέες πληφοροφίες για τον θάνατο της 47χρονης που έπεσε στο κενό στο Mall

Νέες πληφοροφίες για τον θάνατο της 47χρονης που έπεσε στο κενό στο Mall

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις για την τραγωδία στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι.

Υπενθυμίζεται ότι μία 47χρονη γυναίκα, η οποία μιλούσε έντονα στο κινητό της τηλέφωνο, έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους και προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας του Εμπορικού κέντρου, φαίνεται η άτυχη γυναίκα να βρίσκεται στην κορυφή της κυλιόμενης σκάλας στο 3ο επίπεδο του κέντρου, να μιλά στο κινητό της τηλέφωνο έντονα και στην συνέχεια να ανεβαίνει στην κουπαστή του διαχωριστικού και να βουτά στο κενό.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, πρόκειται για μία 47χρονη από την Λέσβο, η οποία εργαζόταν σε μεγάλη ασφαλιστική Εταιρεία και η μητέρα της το τελευταίο διάστημα διαμένει σε χωριό της Εύβοιας.

Μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ήταν και η γνωστή σοπράνο Φωτεινή Δάρρα, η οποία εκείνη την ώρα έκανε βόλτα στο The Mall με τον σύζυγό της και τα δύο ανήλικα παιδιά της, τα οποία, αμέσως, έσπευσε να προστατεύσει, προκειμένου να μην δουν το ανατριχιαστικό θέαμα, της αιμόφυρτης γυναίκας.

Όσον αφορά στις έρευνες, όπως προαναφέρθηκε, όλα δείχνουν πως μάλλον πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς οι αστυνομικοί στις έρευνες που πραγματοποιούν πήραν το βιντεοληπτικό υλικό, όχι μόνον από τις κάμερες του Εμπορικού Κέντρου, αλλά και από το σταθμό του Ηλεκτρικού όπου εντόπισαν την άτυχη 47χρονη να περπατά από την αποβάθρα μέχρι το Mall και να μιλά πάντα έντονα στο κινητό της.

Διανύει όλη την απόσταση μέχρι και το τρίτο επίπεδο του Εμπορικού κέντρου, όπου κοντοστέκεται στην κορυφή τις σκάλας πάντα με το κινητό στο χέρι της, μιλώντας, παράλληλα, έντονα.

Ξαφνικά κάνει μια κίνηση και πιάνεται από την κουπαστή της σκάλας και πέφτει στο κενό μέχρι το πρώτο επίπεδο του Εμπορικού κέντρου, προκαλώντας πανικό στους εκατοντάδες επισκέπτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Εμπορικό Κέντρο.

Άμεσα στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά δυνάμεις τις Αστυνομίας. Η 47χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη προκειμένου να την κρατήσουν στην ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθώς τα τραύματα της ήταν συντριπτικά.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.